Portál elektronických služieb Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky https://portal.mhsr.sk

[Zobrazuje sa optimalizovaná verzia stránky pre slabo vidiacich alebo špecializované či staršie prehliadače.] Prejsť na pôvodnú verziu...


Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.




Slovenskú inovačnú a energetickú agentúru povedie Ľubica Šimková

Vytvorené dňa: 22.03.2024      Aktualizované dňa: 22.03.2024

Vo štvrtok 21. marca 2024 sa vedenia Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry v pôsobnosti Ministerstva hospodárstva SR ujala Ľubica Šimková, ktorú do funkcie menovala podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková. Ľ. Šimková tak vystriedala v pozícii generálneho riaditeľa Alexandra Hlatkého, ktorý sa stal novým generálnym riaditeľom sekcie európskych programov na Ministerstve hospodárstva SR.

Ľubica Šimková v minulosti pôsobila ako poradkyňa generálneho riaditeľa Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry. Predtým pôsobila na Ministerstve zdravotníctva SR na sekcii európskych programov a projektov.

Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) je štátnou príspevkovou organizáciou, ktorej zriaďovateľom je Ministerstvo hospodárstva SR. SIEA poskytuje špecializované činnosti v oblasti energetiky a inovácií, pôsobí ako sprostredkovateľský orgán a implementačná agentúra pre štrukturálne fondy EÚ a zároveň plní úlohy technologickej agentúry.

 

Tlačový odbor MH SR

Zdroj: http://www.mhsr.sk/press/slovensku-inovacnu-a-energeticku-agenturu-povedie-lubica-simkova


 

Súvisiace portály

 

Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.



 verzia 2.0.9

Hore