Portál elektronických služieb Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky https://portal.mhsr.sk

[Zobrazuje sa optimalizovaná verzia stránky pre slabo vidiacich alebo špecializované či staršie prehliadače.] Prejsť na pôvodnú verziu...


Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.




Na Ministerstvo hospodárstva SR nastupuje nový štátny tajomník Branislav Sušila

Vytvorené dňa: 31.05.2023      Aktualizované dňa: 01.06.2023

Od štvrtku 1. júna 2023 posilní vedenie Ministerstva hospodárstva SR nový štátny tajomník. Stane sa ním Branislav Sušila, ktorého menovanie schválila Vláda SR na svojom rokovaní v stredu 31. mája.

Branislav Sušila sa na ministerstve hospodárstva bude ako štátny tajomník venovať najmä oblasti energetiky a chemických látok, banskej činnosti ale i agende ochrany spotrebiteľských práv. Na rezort prichádza zo spoločnosti Východoslovenská energetika Holding, a. s., kde pôsobil ako vedúci úseku Regulačného manažmentu zodpovedného za oblasť regulácie energetiky.

Vyštudoval Podnikovo-hospodársku fakultu v Košiciach na Ekonomickej univerzite v Bratislave so zameraním na obchodnú administratívu a marketing. Po štúdiu pracoval ako konzultant pre Accenture a PWC Slovensko a Českú republiku na rôznych medzinárodných projektoch v oblasti energetiky, telekomunikácií a bankovníctva.

 

Tlačový odbor MH SR

Zdroj: http://www.mhsr.sk/top/na-ministerstvo-hospodarstva-sr-nastupuje-novy-statny-tajomnik-branislav-susila


 

Súvisiace portály

 

Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.



 verzia 2.0.9

Hore