Portál elektronických služieb Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky https://portal.mhsr.sk

[Zobrazuje sa optimalizovaná verzia stránky pre slabo vidiacich alebo špecializované či staršie prehliadače.] Prejsť na pôvodnú verziu...


Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.




Slovenský národný deň na MSV 2016 v Brne

Vytvorené dňa: 04.01.2017      Aktualizované dňa: 22.02.2017

Ministerstvo hospodárstva SR v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre rozvoj investícií a obchodu po prvý raz spoločne pripravilo pre slovenských podnikateľov platformu v rámci spoločnej expozície s významnou štátnou podporou a s vizuálom značky Slovensko GOOD IDEA SLOVAKIA. Význam participácie Slovenska na platforme Národného stánku na MSV 2016 podporil svojou návštevou a príhovorom minister hospodárstva SR Peter Žiga v oficiálnom sprievode veľvyslanca SR v Českej republike Petra Weissa, generálneho riaditeľa agentúry SARIO Roberta Šimončiča a ostatných vládnych predstaviteľov a predstaviteľov podnikateľskej obce. 
Na Slovenskom národnom dni sa hosťom prihovoril riaditeľ odboru bilaterálnej obchodnej spolupráce MH SR Radovan Urban Kocák, riaditeľ Národného projektu SARIO Jozef Troják, námestník ministra priemyslu a obchodu ČR Vladimír Bärtl, veľvyslanec SR v ČR Peter Weiss, obchodný radca ČR v SR Jaroslav Kalfiřt a riaditeľ BVV Jiří Kuliš. Po slávnostnom otvorení slovenského národného dňa nasledovali prezentácie zamerané na podporu podnikania.
 
 

Zdroj: http://www.mhsr.sk/press/slovensky-narodny-den-na-msv-2016-v-brne


 

Súvisiace portály

 

Pokračuj v čítaní alebo preskoč na hlavné menu. Iné možnosti: Prejdi na Vyhľadávanie alebo Pätičku stránky.



 verzia 2.0.9

Hore